Ügyfélszolgálat:   06-1/443-30-48   - vagy -   info@novion.hu

Garancia

Webáruházunkban igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni a vásárlóinkért, így természetesen a garanciával kapcsolatban is igyekszünk maximális elégedettséget nyújtani. Kérlek, a garancia igénybevétele előtt mindenképpen keresd fel az ügyfélszolgálatunkat a 06 1 /443-30-48-as telefonszámon, vagy az info@novion.hu e-mail címen.


Cseregarancia

A cseregarancia minden termékünkre vonatkozik, amelyeket a webáruházunkban vásároltál. A 10.000 Ft alatti termékekre fél év, míg a 10.000 Ft feletti termékekre 1 év cseregaranciát vállalunk, amely minden esetben a csomag kézhezvételétől számít. A cseregarancia érvényesítéséhez vissza kell juttatnod a terméket a címünkre (4031 Debrecen, Köntösgátsor 1-3 C épület, DNY-i sarok), majd a garanciális ügyintézőink kicserélik a terméket, tesztelés után pedig visszaküldik neked, így garantáltan hibátlan terméket vehetsz kézhez. Kérlek, a csomag feladásokor ügyelj arra, hogy utánvétes és portós csomagot nem tudunk átvenni.


Visszavásárlási garancia

Lehetőséged van a termék teljes árának visszaigénylésére is. Erre 30 nap áll rendelkezésedre, a csomag kézhezvételétől számítva. Ilyen esetben is vissza kell küldened a terméket a címünkre (4031 Debrecen, Köntösgátsor 1-3 C épület, DNY-i sarok), majd garanciális ügyintézőink elindítják a térítést egy általad megadott számlaszámra. Kérlek, a csomag feladásokor ügyelj arra, hogy utánvétes és portós csomagot nem tudunk átvenni.

Érdekelnek az újdonságok?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom a Novion hírlevelére

Kövess minket
az Instagram-on!

Copyright ©2021. Novion. Minden jog fenntartva!
Arculattervezés. honlaptervezés: Kreatív Vonalak