Webáruházunk megnyitott és várja megrendelésedet!
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Kategóriák
Kategóriák
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Akciók
Autó
Kütyük
Otthon
Wellness
Sport
Konyha
Ajándék
Blog
Szállítás és Fizetés
Garancia
Elérhetőség
Canelé forma (szilikon)
2 490
Ft
Kosárba teszem
Főkategória
Sütés
Főkategória
Konyha
Sütés
Canelé forma (szilikon)
Raktáron
Ma feladjuk!
Összehasonlítás
ÚJ
30 napos visszavásárlási garancia
Minden termékünkre érvényes
Online bankkártyás fizetés
Nálunk biztonságosan tudsz online is fizetni.
Szakértő ügyfélszolgálat
Garantáltan elérsz minket
Biztonságos kiszállítás
Élő csomagkövetés
2 490
Ft
Kosárba teszem
1 db
raktárról, azonnal!
Cikkszám
:
KBS-515
Esetleg ismered is ezt a kívül ropogós, belül puha csodasüteményt. Varázsold a francia konyhát az otthonodba...
Értesítést kérek, ha Klub áras lett a termék
Kérdés a termékről
Canelé forma (szilikon)
részletes leírása
Édesszájú vagy és szereted meglepni ismerőseidet az általad készített házi süteményekkel?
Esetleg ismered is ezt a kívül ropogós, belül puha csodasüteményt?
Varázsold a francia konyhát az otthonodba! Tökéletes Canelé-t tudsz készíteni ezzel a szilikon formával!
Nem hiányozhat a te konyhádból sem, ha a francia konyha és a sütemények szerelmese vagy!
Itt egy recept, amellyel rögtön ki is próbálhatod a formát:
Hozzávalók: (8-10 darab lesz belőle)
5 dl zsírdús tej
6 dkg hideg vaj
10 dkg liszt
22 dkg cukor
4 tojássárgája
3-4 evőkanál barnarum
1 vaníliarúd
csipet só
a formák kikenéséhez:
1 evőkanál lágy vaj
1 evőkanál méz
Elkészítés:
A vaníliarudat hasítsuk fel és kikapart magjaival együtt tegyük a tejbe. Alacsony lángon forrósítsuk fel, és tartsuk forrón 5-6 percig, de forralni nem kell. Vegyük le a tűzről, a vaníliarudat dobjuk ki, és keverjük bele a hideg vajat. Hagyjuk kissé hűlni.
A lisztet szitáljuk egy tálba, keverjük össze a cukorral, a sóval, majd a tojássárgákkal. Folyamatos keverés mellett öntsük hozzá a még meleg tejet és a rumot. Szűrjük át egy lefedhető edénybe, és egy egész éjszakára tegyük a hűtőszekrénybe.
A formákat kenjük ki a vaj és méz keverékével, ettől még szebben barnul a canelé külseje. A franciák eredetileg olaj és méhviasz elegyével kenték ki, de ma már az átlagos francia receptek sem utasítanak erre, hanem egyszerűen vajat javasolnak.
A kikent formákat tegyük 15 percre a fagyasztóba.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A rumos-vaníliás sodót öntsük a formákba – fél centit hagyjunk a peremig –, majd süssük 65-70 percig, s még melegen borítsuk ki egy sütőrácsra, hűlni. Égettnek fog tűnni, de ez a dolga.
Még langyos állapotában, kézzel kell enni, café au lait kíséretében.
A termék tulajdonságai:
Anyaga: Szilikon
Mérete:29,5x17,5x5 cm
Mit rejt a termék doboza?
1 db Canelé forma (szilikon)
Hasonló termékek
Vélemények
Canelé forma (szilikon)
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Akciók
Autó
Kütyük
Otthon
Wellness
Sport
Konyha
Ajándék
Blog
Szállítás és Fizetés
Garancia
Elérhetőség
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Engedélyezem
Nem engedélyezem